Slide background

TOPFORM MOTIONSCENTER

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi hjælper dig til at komme igang med at træne. Book dine hold her på siden

eller nede i centeret i receptionen.

Slide background

TOPFORM MOTIONSCENTER

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi hjælper dig til at komme igang med at træne. Book dine hold her på siden

eller nede i centeret i receptionen.

Slide background

TOPFORM MOTIONSCENTER

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi hjælper dig til at komme igang med at træne. Book dine hold her på siden

eller nede i centeret i receptionen.

Om os

Om TOPFORM
Topforms ambition er, at vi vil være det bedste og mest professionelle motionscenter i Danmark! Derfor er der mange ting i Topform, som ikke er som i andre motionscentre. Vi Vil gøre alt en tand bedre end andre gode motionscentre og det er vores klare ambition, at bevare det glade og uformelle klima vores medlemmer igennem mange år har skabt i Topform. Vi er sikre på at du også får denne oplevelse, så snart du træder ind af døren i Topform.

Vores målsætning er at gøre vores medlemmer til gladere og sundere mennesker og derfor bliver du altid mødt af vores smilende og venlige personale, som altid er klar til at bistå med professionel vejledning. 

Hvordan starter man?
Alle nye potentielle medlemmer får tilbudt en uforpligtende rundvisning i centeret. Her vil du også blive informeret om hvordan alt fungerer i centeret, herunder vores forskellige medlemskaber.

Efter analyse af start-forudsætningerne, lægges en plan for hvordan træningsforløbet skal skrues sammen og der opsættes mål og del-mål, så vi har mulighed for at se om der sker fremskridt med træningen.

Træningsprogram og opfølgning herpå
Grundlæggende har vi 2 typer af medlemskaber i Topform. Et Basis- og et Plus-medlemskab. Med et Basis-medlemskab har du fuld adgang til alle faciliteter og hold i centeret, men ikke til at få lavet træningsprogram med løbende opfølgning - dette kan dog tilkøbes som ekstra tillægsydelser. Med et Plus-medlemskab har du endnu bedre muligheder.
Movitation og regelmæssighed er vigtige parametre for at kunne nå sine mål. For nogle er det naturligt at motivere sig selv og træne regelmæssigt, men for langt de fleste forholder det sig langt fra således. Derfor får du som Plus-medlem i Topform en personlig instruktør, som vil følge dig tæt gennem hele dit træningsforløb og hele tiden holder et vågent øje med træningsfrekvens og udvikling. Dit træningsprogram vil derfor løbende blive udbygget - iøvrigt altid af den samme instruktør. I Topform er du ikke begrænset til kun at få hjælp nogle få gange, nej her er det dig der bestemmer hvor meget hjælp du har behov for, når du er Plus-medlem.

Din personlige instruktørs opgave er at hjælpe dig med at nå dine mål.

Hvor stort er centeret?
Topform lokaler er inddelt i 5 afdelinger:

En afdeling med masser af kredsløbsmaskiner (løbebånd, cykler, Arc-trainer, crossere, Wave, romaskiner etc). Her kan du følge dagens nyheder på storskærmen, mens du får sved på panden. 
Maskinerne er fra Technogym, Life Fitness, Concept 2 og Cybex
En afdeling med styrketræningsmaskiner, hvor vi altid spiller musik. Maskinerne er fra Technogym (Isotonic line)
En spinning-sal på 90 m² med 23 stk. Body Bike cykler med rigtig god plads imellem hinanden, så her sidder du ikke skulder ved skulder med sidemanden
En aerobic-sal på 90 m² hvor der dagligt kører masser af hold.
En CrossFit sal på 250 m², hvor vi kører al vores bokse- og CrossFit-undervisning
Centeret er alt i alt godt 1000 m² og vi ønsker det ikke større, for så tror vi på, at man mister den tætte kontakt til medlemmerne, som vi holder så meget af.
Centeret er meget handicap-venligt, da det er i et plan, og er forsynet med flere tiltag der gør det let for kørestolsbrugere at benytte centeret.

Vi håber, at du finder hvad du søger her på vores hjemmeside og glæder os meget til at byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler.

Har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 75 92 51 92 eller på mail.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Topform